Tattoomässa

Ja, kan ni tänka er! JAG har varit på en tatueringsmässa! Hade någon sagt det till mig innan gårdagen; att jag skulle besöka en sådan mässa, hade jag bara skrattat...


Nåja, på Münchenbryggeriet i Stockholm hamnade jag i alla fall igår. Fullt med folk av det mest olika slag. Häftigt att bara gå runt och kika på folk. Det var tatuerare från hela världen där, t.ex. från England, USA, Tyskland, Portugal, Japan…


Alla var de inbjudan av Stockholm Inkbash, just för att de är bland de bästa tatuerarna i världen. Cirka 100 av världens bästa tatuerar från ungefär 20 länder i action! Jag blev imponerad! Snacka om att var duktiga på det de gör!  


Besökare hade möjlighet att boka tider hos någon av dem och det vill jag lova; tatuerarna hade fullt upp! Naturligtvis slutade vårt besök med att dottern blev en tatuering rikare! Hon hade varit smart nog att ta med sig sitt eget designade motiv. Clever Girl! 



Hon blev tatuerad av en kille från Brighton. Han var otroligt duktig och även trevlig att prata med. Dottern passade på och använde sig av sina kunskaper i engelska. Blir inte mycket använt av språket i Sverige. Munnen gick i ett på tösen! Nu är det nog några av er som tänker: ärvt efter mor sin. Jag har ingen aaaaning om vad ni menar med det! ;)    
 


Om det är några av er som blir oroligt, när ni läser detta, och tror att jag ska ”klottra” ner min kropp, så kan ni slappna av! Never in my life! 


I och för sig ska man aldrig säga aldrig, men inte troligt… 


Jag måste erkänna att det är lite häftigt att träffa på kändisar. Ja, ja jag är lite ytligt, so what…



Så självfallet måste jag berätta att vi träffade på Dan Gold från London Ink. Givetvis togs det även kort. Varsågod här har ni bildbevis:

 

                                                                                                       

 

Han var otroligt trevlig och tog sig tid med att bli fotograferat. Det var ytterligare en kille från London Ink där. Tyvärr inga från Miami Ink eller LA Ink (åtminstone inte vad vi såg).

 

Kontentan av kvällen är att: även fast jag själv inte gillar tatueringar, så kan jag erkänna att det kan vara otroligt snyggt och att tatuerare är mycket duktiga konstnärer!

 

 


Uppmuntran

Tänk vad några få ord från familj och vänner kan få en att bli peppad. Tack, alla gulliga, som motiverar mig till att kämpa med dessa förb... kilon.


Jag har t.o.m. pratat med vår matmor på jobbet (äter pedagogisk lunch). Hon ska försöka hjälpa mig med att få alternativ, när maten inte är särskilt viktväktarmässig. OM hon nu får ett OK av chefen förstås! Vi har en väldigt förstående chef, så är det bara så att det inte blir en merkostnad, så tror jag att det inte är något problem.


Naturligtvis så räcker inte detta, utan största problemet är hemma. Det finns två i familjen, som inte alls behöver tänka på intaget och vill gärna unna sig något gott. Då gäller det att inte falla för frestelsen! Inte ge efter...


En av mina vänner har lyckats med sin viktnedgång och hon är en stor inspirationskälla för mig! När det blir motigt, får jag tänka på henne och hennes framgång!   


Jag vill lyckas, så min familj och alla mina kära vänner:


Peppa mig, stötta mig, jag behöver er!


Summering

Ja, du...


Det gick inte precis så som jag hade tänkt mig! Mina planer för motionen och viktnedgången vill säga! Om jag tittar tillbaka på mina mål inför sommaren, var det att gå minst fem gånger i veckan och snitta på 11 000 steg/dag. Hur gick det då?


Vad jag hade för snitt på stegen, kan jag inte svara på! Använde mig inte av stegräknaren under hela sommaren! Hur kommer det sig? Jag kan inte svara på det...semester...


Däremot var jag duktig på att ta mig till gymmet och träna. Började på löpbandet och gick en timme. Successivt ökades dosen för löpningen. Är nu uppe i 20 minuters löpning på kuperad bana! Kan låta som lite, men då får ni betänka att jag har 30 kilos övervikt + två skadade knän. Varav det ena svullnar upp vid belastning! Efter passet på löpbandet kör jag ett lättare pass med viktmaskiner.  


Sen jag började jobba igen efter semestern har mina besök på gymmet varit sällsynta, måste skärpa till mig där! Fr.o.m. 1/10 kommer jag, tillsammans med min dotter, att börja träna på Balanze. Det ska bli kul! Där har vi även möjlighet till gruppträning i bl.a. BodyPump, Aerobics, Yoga, Pilates, StepUp, Box, Core, Afromoves o.s.v.


Inte för att jag kan köra yoga just nu (lite för stor...), men längre fram!


Vikten? Hur går det där? Not so good!!!  Jag har inte minskat mycket i omfång. Känns lite tungt med tanke på den tid som läggs på träning. Men det handlar till stor del om intaget, inte motionen, som gör att kilona inte försvinner. Det blir nästa steg att ta! Lägga om kosten!


Nu är jag på G (igen...)


Miljonär

                                                


Jag skulle vilja vara miljonär! Inga bekymmer och inga krav! Just nu när semestern är slut och arbetet har börjat igen, då skulle jag vilja vara ekonomisk oberoende och kunna göra vad jag vill!


Att jobba är inte vad jag vill och att bekymra mig om ekonomin är inte vad jag vill! Att unna mig och min familj allt det som gör livet gott, det är vad jag vill!

Finns mycket jag vill och mycket jag inte vill!


Man är lyckligare med en välfylld plånbok! Är det verkligen så? Jag inbillar mig det i alla fall. Just att få slippa vardagsbekymren är guld värt! Vem vill inte det?


Jag förstår att de med många slantar på banken också har sina problem, men i min värld skulle livet bli mer bekymmersfritt med lite mer kapital på kontot!

Money money money...


Nu har det hänt igen!

                                             


Åh, jag blir så ledsen! Jag har skrivit om detta förut och blir tyvärr tvungen att skriva igen! Vad är det med våra barn och världen runt omkring dem? Det är något vi vuxna misslyckas med, men vad!?


Ytterligare en flicka har tagit ett mycket tragiskt beslut. Vad fick henne att göra detta? Svaren kommer vi aldrig att få veta.


Vem är ansvarig när ett barn/ungdom avslutar sitt liv för tidigt? Kan någon vara ansvarig? Kan någon belastas för detta? Gud, vad jag lider med föräldrarna.



Boken jag läser just nu bidrar inte precis till mitt välmående heller. Boken heter "vingklippt ängel" av Berny Pålsson. Känns lite creepy...

Boken är en självbiografi och handlar om Bernys liv på olika behandlingshem/sjukhus. Berny mår väldigt dåligt och börjar skolka väldigt tidigt för att helt sluta i åttan! Hennes liv går ut på att överleva, samtidigt som hon vill dö. Man får följa hennes tankar och psykoser genom boken.


Jag har inte läst klart boken, men efter vad som har hänt, känns det lite tufft att ta tag i boken och läsa. Men jag ska...


RSS 2.0