Trött!!!

Jag är så trött! Hösten har inte börjat, men tröttheten är här! Hur kommer det att bli när mörkret kommer och kylan tränger på? Vill inte ens tänka tanken…

 

Jag fick igår veta vad det är för skada jag har i ryggen! Korsbensleden är skadad! Öhhh… har aldrig hört talas om att kroppen överhuvudtaget har en led av den benämningen! Nåja, uppenbarligen har jag en sådan led och den är skadad! Skadan fick jag redan i januari och den är fortfarande inte läkt! Så vad gäller nu för att den ska läka? Nja…det var svårt att säga…ähh, men vadå??? Fick inget riktigt svar. Eller, om sanningen ska fram, ville läkaren ge mig en cortisonspruta! Tack, men nej tack!!! Blev erbjuden en sådan spruta i knät (som också är paj) för ett par år sedan, men jag vill verkligen inte ta en sån ”liten" spruta!!!

 

Nu på fredag ska jag till Ergonomicentrum och träffa en sjukgymnast, som är specialist på ryggar. Vi får se vad han kan hjälpa mig med! Det jag vet att jag INTE får göra, är att belasta bäcken/mage. Jag får inte köra spinning, sitta för mycket/länge, dammsuga, kratta löv/äpplen o.s.v. Läkaren var tydlig med att jag måste gå ner i vikt! Nähä!!! Det hade jag ingen aning om! Lite svår bara när man inte kan motionera, som är nödvändigt för mig. Snacka om Moment 22!!!

 

Är så trött....


Kommentarer
Postat av: Pauline

Va tråkigt att höra om ryggen.. Börja ät efter LCHF metoden. Det gör jag och det är skit bra. Gott är det oxå.. Jag har läst att det är många som har gått ner massor av det..

2010-09-08 @ 16:21:48
URL: http://paulinesvensson.blogg.se/
Postat av: Moster

Jag ska faktiskt börja med LCHF. En doktorand i invärtes medicin har rekommenderat mig att börja med det! Har du några tips att ge mig?



kram

2010-09-09 @ 12:46:32
Postat av: Pauline

Jag har massor med goda recept du kan få av mig. Numera längtar jag alltid massor till maten =)

2010-09-11 @ 21:00:14
URL: http://paulinesvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0