Karantän

Jaha, då har man fått vara med om att bli satt i karantän! Det kändes som en bomb föll ner, när vi fick reda på att dottern har svininfluensan! Många tankar for runt i huvudet! Sonen blev helt förstörd och grät hejdlöst. Han hade alla huvudrubriker i skallen, man dör ju av svininfluensan! Han trodde att syrran skulle dö! Tänk vilken chock! Att tro att hon ska dö! Dottern blev naturligtvis också väldigt ledsen och det blev många tårar runt vardagsrumsbordet!


Jag som tjatade på läkaren om att få ta proverna i och med att jag tycket att hennes symtom stämde överens med de symtom som gäller för just svininfluensan! Läkaren menade på att det inte kunde vara svininfluensan, men ok visst kunde de ta prover...


POSITIVT!!!!


Vad gör man, vad säger man?


Det är ingenting som man kan förbereda sig för, utan det gäller att inse fakta och vidta åtgärder!


Åtgärder =  ¹ vi andra i familjen äter medicin för att förhindra/förebygga att vi får svininfluensan och ² dottern får härda ut. Det vi måste vara observanta på är om hennes allmäntillstånd försämras, då ska vi in till sjukan. Annars läker den precis om vilken annan influensa som helst. ³ Vi är satta i karantän = vi får inte vara ute bland folk och vi får inta ta emot besök.


Det tråkiga är att vi var tvungna att avstå från att gratta en ung 45-åring i fredags och avstå från en inflyttningsfest i lördags + att jag och min man var tvungna att ställa in vår semester till Lappland.


Naturligtvis är detta inget stort problem! Bara dottern får bli frisk, så står vi ut med det mesta! Det positiva i allt detta är att vi som familj umgås mycket med varandra och har mycket tid tillsammans!


Kommentarer
Postat av: Linda

Men jösses! Hur har hon fått den? Jag har inte läst så mycket om den faktiskt. Vilka är symtomen? Hur smittas man? Hur mår hon? Tar det lång tid att bli av med? Hoppas hon blir bättre snart och att ni andra klarat er! Kraam till er alla!

2009-07-06 @ 22:27:52
URL: http://luddan13.blogspot.com
Postat av: Anonym

De vet inte vartifrån hon har fått smittan! (troligen London) Symtomen är detsamma som vid vanlig influensa, men med diarre o yrsel. Nu mår hon bra, men har varit väldigt dålig.

2009-07-10 @ 22:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0